Viestien välitys

Kanavointi

Kanavointi on viestien vastaanottamista hengen maailmasta, toiselta tietoisuuden tasolta. Tarkemmin sanottuna: kun hiljennyn ja käännyn kohti sisintäni, ulottuvuudet aukenevat sydänkeskuksestani käsin. Sieluvaloni etsii sinun sieluvalosi ja yhteys muodostuu. Työskentelen muuntuneessa tietoisuuden tilassa noin 1½ – 2 tuntia. Sen aikana tietoa alkaa virrata ja kirjaan sen paperille. Käsinkirjoitettua tekstiä tulee vaihdellen noin 4-9 A4-kokoista sivua. Toimin yhteistyössä sekä oman että sinun opasjoukkosi kanssa. Meillä ihmissieluilla on jokaisella omanlainen tukiverkosto hengen tasolla. Siihen voi kuulua esimerkiksi enkeleitä, eläinhenkioppaita, luonnonhenkiä ja henkisiä mestareita. Yleensä yksi heistä on ns. äänessä, mutta usein he käyttävät me-sanaa tarkoittaen koko asiantuntijajoukkoa. Joskus viestin voi tuoda edesmennyt rakas, sukulainen tai ystävä.

Opastus on poikkeuksetta rakastavaa, rohkaisevaa ja kannustavaa. Se on tarkoitettu palvelemaan henkistä kasvuasi ja sielunsuunnitelmaasi. Saatat saada yllättäviä suosituksia ja usein myös vahvistuksia orastaville ideoillesi. Ihmisnäkökulma on rajoittunut, niinpä on avartavaa saada laajempaa kuvaa esimerkiksi siitä, mitä voi olla haastavien elämäntilanteiden taustalla. Voit päästä ongelman alkujuureen käsiksi ja huomata, että ratkaisemattomiin asioihin on olemassa erilaisia vaihtoehtoja ja sinulla on kyky päästä yhteyteen sisäisen viisautesi kanssa.

Mihin asioihin haluaisit saada valaistusta?

Lähetä:

1-3 kysymystä tai aihealuetta sähköpostiin: ilona.willebrandt@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon: +358 408254448

Voit täsmentää kysymyksiäsi kuvailemalla elämäntilannettasi, mikäli se tuntuu sinusta tarpeelliselta.

Liitä:

Nimi, asuinpaikkakunta ja puhelinnumero. Osoitetiedot myös, mikäli haluat tekstin kirjepostina.

Maksu:

Yhteydenottosi jälkeen lähetän tiedot maksusuoritusta varten. Kanavoinnin hinta on 75 € sisältäen mahdolliset postituskulut.

Toimitusaika -ja tapa:

3-14 päivää (ilmoitan, jos aika ylittyy) 

Saat viestin, kun kanavointi on valmis ja sovimme ajan puhelulle. Soitan sovitusti ja välitän kanavoidun tiedon sinulle. Jos haluat, voin ottaa valokuvat tekstistä ja lähettää ne sähköisessä muodossa. Varaa puheluun aikaa noin 30 min.

Huom!

Mikäli fyysinen tai psyykkinen terveydentilasi tarvitsee akuuttia tutkimusta ja hoitoa, hae apu sellaiselta taholta, josta saat sen nopeasti. Kanavointi tarjoaa tietoa epätasapainotilojen syistä ja voin saada opastusta, kuinka korjata tilannetta energiatasolla. Paraneminen alkaa aina energiatasolta, mutta koska fyysinen maailma on värähtelyiltään raskaampaa kuin muut ulottuvuudet, tulos tervehtymisestä tulee usein viiveellä. Muista, että sinulla on aina täydellinen vapaus ja vastuu tehdä kaikki elämääsi koskevat valinnat ja päätökset.

Voimakuva

Voimakuvan tehtävä on voimaannuttaa. Se pysähdyttää ja muistuttaa:

”Katso, kuinka suurenmoinen sinä olet. Ei ole muita sinuja, olet ainutlaatuinen!”

Teen voimakuvan muuntuneessa tietoisuuden tilassa kuvataiteen keinoin. Teos tuo symbolien, muotojen, värin ja pyhän geometrian avulla näkyväksi kuvan vastaanottajan sitä puolta, joka on hienovärähteistä energiaa. Kuva on kuin ikkuna ihmisolemuksen syviin kerroksiin. Fyysisen kehon lisäksi me koostumme eetteri-, tunne-, mentaali- ja henkikehoista, jotka muodostavat kullekin yksilölle oman ainutlaatuisen energiakentän. Tätä  moniulotteista kokonaisuutta kutsutaan myös auraksi. Se sisältää mm. tietoa menneistä elämänkokemuksistasi sekä tämän hetkisen olotilan. Auraan on koodattu myös sielunsuunnitelmasi, ominaisuutesi ja henkiset vahvuutesi.

Kuvaan latautunut informaatio voi avautua sinulle välittömästi tai se tapahtuu vähitellen. Suosittelen kiinnittämään kuvan seinälle, josta voit katsella sitä läheltä ja kaukaa. Meditointi kuvan äärellä voi tuoda lisää oivalluksia itsestäsi. Voimakuvasta saattaa tulla pitkäaikainen voimanlähde tai se palvelee sinua tietyn jakson elämässäsi. Koska maailmankaikkeudessa kaikki muuttuu, myös sinä muutut, niinpä, jos viikon tai vaikkapa viiden vuoden päästä sinulle tehtäisiin uusi voimakuva, se näyttäisi erilaiselta.

Kun olen saanut tilauspyynnön ja olet suorittanut maksun, ryhdyn työhön. Sinun ei tarvitse olla fyysisesti samassa tilassa. Yhteydenottosi avaa energiaväylän välillemme, sen lisäksi tarvitsen koko nimesi ja asuinpaikkakunnan nimen. Pyydän, että se tieto, joka välittyy voimakuvaan, tulee korkeimmasta rakkauden lähteestä eli luojalähteestä. Sallin sieluvaloni ja henkioppaiden ohjata prosessia. Lopuksi kanavoin kirjallisen osuuden, joka liittyy kuvaan. Se on lyhyempi ja tiiviimpi kuin silloin, kun teen pelkän kirjallisen kanavoinnin.

Välineinä käytän vesivärejä, akvarellikyniä ja tussia. Paperi on laadukas A4-kokoinen akvarellipaperi.

Tilaus:

Lähetä tilaus sähköpostiin:
ilona.willebrandt@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon: +358 408254448

Voimakuvan tekemistä varten liitä nimi, asuinpaikkakunta, puhelinnumero ja postiosoite, johon voin lähettää kuvan ja siihen liittyvän kirjoitetun osuuden.

Maksu:

Yhteydenottosi jälkeen lähetän tiedot maksusuoritusta varten. Voimakuva viesteineen maksaa 100 € sisältäen postituskulut.

Toimitusaika -ja tapa:

3-14 päivää (ilmoitan, jos aika ylittyy)

Saat viestin, kun työ on valmis. Lähetän samalla valokuvan voimakuvasta sähköpostilla tai tekstiviestillä ja sovimme puheluajan n. 20 min. Soitan sinulle sovitusti ja välitän kuvaan liittyvät viestit.  Alkuperäisen voimakuvan ja viestiosan saat kirjepostina.

Voimakuva-galleria

Haltianukke

Haltianukke on kolmiulotteinen teos, taidenukke, symbolinen hahmo, joka muistuttaa sinua jostakin tärkeästä ja auttaa keskittymään olennaiseen. Hän voi suojella, voimaannuttaa, rohkaista, rauhoittaa – eri asioita painottaen. Varmaa on, että hänellä on jotain erityistä juuri sinulle. Haltianukke ei ole lelu, ei myöskään teatterinukke, joka kestäisi jatkuvaa liikuttelua. Löydät paikan haltialle intuitiivisesti – hylly, ikkunalauta, kirjoituspöydän kulma, ehkä yöpöytä. Kuulostele, missä haluat häntä katsella.

Haltianuken tekeminen on mielenkiintoinen prosessi. Aloittaessani en tiedä kenelle haltianukke on syntymässä. Annan intuition ohjata ja työ itsessään neuvoo, mihin suuntaan etenen: onko haltia eläinhahmo, ihmisenkaltainen vai joku muu, myyttinen olento, kenties tyystin eri ajasta ja paikasta, missä olemme nyt. Pään muovaaminen on ensimmäinen jännittävä vaihe, jota rakastan. Seuraavaksi silmät, hiukset, vartalo. Haltian luonne tulee näkyväksi niin yksityiskohdissa kuin kokonaisuudessa.

Teos ei synny yhdeltä istumalta, sillä välillä on odoteltava muovailumassan ja maalien kuivumista. Myös materiaalien, kankaiden ym. rekvisiitan valinta ja hankkiminen voi tarkoittaa varastojen penkomista, etsintöjä ja hakuja eri myymälöistä. Keskimäärin yksi hahmo syntyy viikossa. Teen haltianukkeja varastoon odottamaan vastaanottajaansa. Valmiit työt löydät Haltianukke -galleriasta. Mikäli tunnet jonkun hahmon kutsuvan puoleensa, hän on mitä ilmeisimmin sinun haltiasi. Kun vastaanottaja on löytynyt, teen kanavoinnin, jossa otan vastaan viestit liittyen haltianukkeen. Kanavointiteksti on lyhyempi kuin silloin, kun teen pelkän kirjallisen kanavoinnin.

Tilaus:

Lähetä tilaus sähköpostiin: ilona.willebrandt@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon: +358 408254448

Liitä nimi, asuinpaikkakunta, puhelinnumero ja osoite, johon voin lähettää haltianuken ja siihen liittyvän kanavoinnin.

Maksu:

Yhteydenottosi jälkeen lähetän tiedot maksusuoritusta varten. Haltianuken hinta viesteineen on 150 € sisältäen postituskulut.

Toimitusaika:

3-14 päivää (ilmoitan, jos aika ylittyy) 

Haltianukke-galleria