Energian välitys


Energiahoito

Energiahoidolla pyrin palauttamaan elämänenergian vapaan virtauksen hoidon vastaanottajassa. Kun elämänvoima/ chi/ ki/ prana virtaa luonnollisesti kehossa, ihminen on elinvoimainen ja tasapainoinen kaikilla elämän osa-alueilla. Tutkin sisäisin silmin ja aistein hoidettavan energiakehoja, fyysistä kehoa ja energiakeskuksia eli chakroja. Työskentelen intuitiivisesti ja oppaitteni ohjauksessa. Käytän niitä tietoja ja taitoja, jotka ovat kartuttuneet opiskellen ja omien eheytymis- ja puhdistumisprosessien myötä.

 

Tervehtymisprosessi alkaa aina energiatasolta. Vasta sen jälkeen muutoksia alkaa tapahtua fyysisessä kehossa. Kipu ja ongelmat fyysisessä kehossa ovat ikäänkuin hälyytysjärjestelmä: kuuntele, minulla on sinulle kerrottavaa. Usean vaivan takana piilee käsittelemättömiä traumoja ja ilmaisemattomia tunteita, jotka estävät energian vapaan virtauksen. Joskus entisten elämien ongelmat nousevat pintaan tässä elämässä ja se voi aiheuttaa hämmennystä. Fyysinen keho on suurenmoinen ystävä. Se on kokoajan kuulolla, mitä kehojen kokonaisuudessa tapahtuu ja on aina puolellasi. Sen takia kannattaakin olla vastavuoroisesti ystävällinen keholle ja kuunnella, mitä se tarvitsee. Sairauksia/ ongelmia/ epäharmoniaa vastaan ei taistella, vaan ne rakastetaan ehjäksi.

 

Teen energiahoidon etänä eli saat hoidon kotonasi tai missä oletkaan valitsemanasi aikana. Voit valita joko yhteisen ajan, jolloin hoito tapahtuu reaaliajassa tai voit vastaanottaa hoidon vaikka seuraavana päivänä siitä hetkestä, jolloin olen tehnyt hoidon. Energian liikkuvuus ei ole sidonnainen aikaan tai paikkaan, joten voit avata energialähetyksen omalla aikomuksen voimallasi.

Energiahoidon tilaaminen:

Soita tai laita tekstiviesti numeroon +358 408254448 tai kirjoita sähköpostiin ilona.willebrandt@gmail.com, mihin asiaan, ongelmaan tai vaivaan haluat energiahoitoa. Sovimme hoitoajan.

Maksu:

Yhteydenottosi jälkeen lähetä tiedot maksusuoritusta varten.
Energiahoidon hinta on 55 € / tunti.

Energiahoito sovittuna päivänä ja kellonaikana:

Asetu rentoon asentoon, mieluiten selinmakuulle. Varmista, että saat olla rauhassa vähintään 30 minuutin ajan. Sulje silmät, rentouta kehosi. Ilmaise mielessäsi tai ääneen, että olet valmis vastaanottamaan parantavaa energiaa.

Hoidon aikana saatat aistia kehollisia tuntemuksia, kuten lämpöä, kuumuutta, kylmää, pientä pistelyä, värinää tai ”muljahduksia”, ikäänkuin kuplintaa jossain kohti kehoa. Jos tunnet hetkellistä kipua jossain, ei ole syytä säikähtää. Tai jos et aisti mitään erityistä, sekin on ok. Joskus voi myös joku tunne nousta tietoisuuteen, jolloin on hyvä antaa sen vain tulla. Olipa se mitä tahansa surua, vihaa, itkua tai naurua, hyväksy se ja anna kehon ilmaista, mitä se haluaa. Olet koko ajan täydellisesti suojattu ja turvassa.

Jos olet säilyttänyt ajantajun ja tunnet, että olet virkeä noin 30-45 minuutin kuluttua hoidon alkamisesta, laita minulle viesti, että olet valmis puhelulle. Soitan sinulle silloin ja kerron tuoreeltaan havaintojani hoidosta ja välitän mahdolliset viestit oppailtasi henkimaailmasta. Varaa puhelulle aikaa noin 15 minuuttia.

On mahdollista, että rentoudut niin, että ajantajusi hoidon aikana häviää. Saatat vajota syvään tietoisuudentilaan tai nukahtaa, jolloin on hyvä antaa kehon levätä. Tässä tapauksessa voit laittaa viestin myöhemmin tai seuraavana päivänä, jolloin voimme sopia puheluajan.

Energiahoidon vastaanottaminen valitsemanasi aikana:

Hoitoon valmistautuminen tapahtuu samoin kuin edellä kerrotussa, nyt vain omalla aikomuksellasi käynnistät hoidon, jonka olen aiemmin ”pakannut” energiapalloon ja lähettänyt sen energiakenttääsi eli auraasi odottamaan avaamista. Energiapallossa on kaikki tarvittava informaatio, jotta hoito toteutuu sinulle juuri sopivalla määrällä, laadulla ja teholla.